back

About & vacatures

About Grey Men, Creative

Grey Men is een in 2005 opgericht full service fiscaal en financieel adviesbureau voor de creatieve sector (als afsplitsing van de Entertainment & Media Group van EY Tax), dat de kloof tussen de grijze-consultancy wereld en de steeds professioneler wordende entertainmentindustrie wilde dichten.

Inmiddels is Grey Men uitgegroeid tot een toonaangevende business management organisatie voor artiesten, makers en entertainment bedrijven. De fiscalisten, bedrijfseconomen en administratie consultants van Grey Men werken vanuit een individuele deelexpertise (muziek, TV, film, theater, events) voor de top van de nationale en internationale markt.

Grey Men combineert de strakke vakinhoudelijke richtlijnen die zijn meegenomen uit het ‘Big Four’ verleden bij (m.n. EY) met de branchegerichte, pragmatische aanpak die wordt verlangd in de creatieve industrie.

Nieuwsgierig naar Grey Men? Bekijk dit interview met founder en CEO Bas Stork en lees dit interview met COO Susan Zwijnenberg over wie wij zijn en hoe wij werken, en check vooral ook onze insta.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team, dus klik vooral op deze link voor een vacature overzicht. Daarbij is het mogelijk om open sollicitaties met een motivatie en CV te versturen naar onze HR-adviseur  Charlotte Corstanje (charlotte.corstanje@greymen.nl).