back

About & vacatures

About Grey Men, Corporate

Grey Men wordt beschouwd als het leading full service fiscaal en financieel adviesbureau voor de creatieve sector in Nederland. Grey Men is opgericht in 2005 als afsplitsing van de Entertainment & Media Group van Ernst & Young Amsterdam, om de kloof tussen de grijze-consultancy wereld en entertainmentindustrie te dichten.

Adviseurs bij Grey Men zijn meer dan fiscalist, bedrijfseconoom of administrateur, en werken vanuit individuele deelexpertises (muziek, TV, film, events, M&A etc.). Grey Men combineert strakke vakinhoudelijke richtlijnen met de marktgerichte, pragmatische aanpak die wordt verlangd in de creatieve industrie. Diverse (internationale) film-, televisie- en muziekproducenten, evenementen organisatoren, reclamebureaus en andere (digital) media en sport ondernemingen, alsmede ruim 400 DJs, sporters, muzikanten, kunstenaars, acteurs/actrices vertrouwen daarom al vele jaren op Grey Men.

Bekijk dit interview met founder en CEO Bas Stork en lees dit interview met COO Susan Zwijnenberg over wie wij zijn en hoe wij werken, en check vooral ook onze insta.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team, dus klik vooral op deze link voor een vacature overzicht. Daarbij is het mogelijk om open sollicitaties met een motivatie en CV te versturen naar onze HR-adviseur Charlotte Corstanje (charlotte.corstanje@greymen.nl