back

Wouter Lamme

Medewerker Grey Men Business Management

Binnen Grey Men is Wouter sinds begin 2020 werkzaam voor de service line Grey Men Business Management. In zijn functie houdt hij zich bezig met het betalingsverkeer van en de facturatie voor cliƫnten. Daarnaast houdt hij zich bezig met relatiebeheer en het bijhouden van de liquiditeitsbegrotingen en prognoses. Ook verricht hij verscheidene andere administratieve taken.

Sinds 2018 is Wouter afgestudeerd van de Hogeschool Tio voor zijn bachelor in Hotel- en Event Management. Hier heeft hij veel kennis opgedaan voor de entertainment, event en media sector. Tijdens en na het studeren heeft hij veel ervaring opgedaan doormiddel van een afstudeerstage bij Apenkooi en als accountmanager bij de ticketing start-up Sollidd. Zijn interesses liggen in de evenementen wereld met een focus op elektronische muziek, maar natuurlijk ook hip-hop en verschillende andere genres. Dit valt erg goed te combineren als assistent business manager bij Grey Men.

Wouter ambieert door te groeien in een volwaardig business manager met een adviserende rol. Daarnaast interesseert Wouter de fiscale kant van de entertainment en media sector hem enorm. Ook hierin zal hij zich binnen Grey Men gaan ontwikkelen.

E: wouter.lamme@greymen.nl