back

Wesley Baars

Tax Consultant / Business Manager

Binnen Grey Men is Wesley werkzaam als tax consultant en is hij Business Manager. In deze functies is Wesley bezig met (fiscaal-) juridische werkzaamheden, zoals het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, tax planning, het voeren van bezwaarprocedures en andere juridische procedures met de Belastingdienst. Daarnaast houdt hij zich bezig met het voorkomen van dubbele belasting en sociale premies voor internationale artiesten, modellen en sporters. Tot slot verzorgt hij business management voor een aantal cliƫnten op het gebied van business development, liquiditeit en finance.

Sinds 2013 houdt Wesley zich naast zijn studie bezig met promotie- en productiewerkzaamheden voor verschillende event promotors. Zijn interesse voor muziek, (dance)events en sport in combinatie met zijn interesse in het recht vindt hij terug bij Grey Men.

Vanaf april 2015 is Wesley werkzaam bij de fiscale adviespraktijk van Grey Men, in het kader van een voortraject op zijn derdejaars stage vanuit de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Van februari 2016 tot en met juni 2016 heeft hij deze stage afgerond. Vervolgens is hij medio oktober 2017 afgestudeerd van de opleiding HBO-Rechten. Hij zet zijn studiepad voort en volgt op dit moment een pre-master Fiscaal recht aan de Open Universiteit waarna hij de master Fiscaal recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam zal volgen.

E: wesley.baars@greymen.nl