back

Veerle Wijffels

Cliëntmanager financiële praktijk

Veerle is sinds 2022 werkzaam als cliëntmanager en focust zich voornamelijk op de indie / pop scène. Ze is enorm betrokken bij haar cliënten, neemt hen graag mee in het proces en vindt het onwijs leuk om hen en hun onderneming(en) te zien groeien.

Aangezien Veerle milieuwetenschappen heeft gestudeerd, lijkt werken bij Grey Men op het eerste gezicht niet de meest logische keuze. Maar, schijn bedriegt! Veerle heeft altijd van financieel inzicht en financiële controle gehouden. Werken in de duurzaamheidssector gaf haar niet de voldoening waar ze op had gehoopt. Met een – van jongs af aan – zeer grote liefde voor livemuziek en interesse in de muzieksector, en dan vooral het financiële plaatje daarvan, is Grey Men dus de ideale match.

Veerle ambieert haar kennis en ervaring zodanig uit te breiden dat ze artiesten en andere professionals in de muziekindustrie financieel op elk vlak kan bijstaan en van advies kan voorzien. Op die manier kan ze zowel de zakelijke als creatieve groei van haar cliënten volledig faciliteren.

E: veerle.wijffels@greymen.nl