back

Suze van Hunen

Junior Tax Manager

Suze is in 2023 begonnen als Junior Tax Manager op de fiscale praktijk. Ze houdt zich bezig met het oplossen van diverse fiscale vraagstukken, waaronder reorganisaties van ondernemingen, internationale withholding tax management voor artiesten, het opstellen van overeenkomsten en liquidaties van vennootschappen.

Al sinds de middelbare school heeft ze een interesse in de fiscaliteit. Management & organisatie en wiskunde waren haar favoriete vakken. Zo merkte ze al snel dat ze talent had voor het oplossen van ingewikkelde puzzels. Na een valse start met fiscale economie, Suze miste de maatschappelijke aansluiting in het vak, heeft ze inmiddels een Bachelor Rechtsgeleerdheid en een Master in Fiscaal Recht op zak. De maatschappelijke impact is wat het recht volgens Suze zo mooi maakt; je leert een vak wat je overal om je heen ziet, het spreekt enorm tot de verbeelding.

Via een bevriende DJ is Suze na haar studie bij Grey Men terecht gekomen. Grey Men is voor haar de ultieme mix tussen haar passie voor de fiscaliteit en haar liefde voor muziek.

E: suze.vanhunen@greymen.nl