back

Simon de Haan

Financieel administrateur

In mei 2021 is Simon begonnen bij Grey Men. Simon is een van de senioren in het team en heeft veel ervaring in media en evenementen financiën vanwege zijn jarenlange carrière in het vak (bij o.a. DeFabrique). Bij Grey Men houdt Simon zich met name bezig met het afronden van administraties en het opstellen van jaarrekeningen.

Simon is administratief betrokken geweest bij de herontwikkeling van industrieel erfgoed naar evenementen locatie met indoor karting, lasergame prison island en aanverwante horeca. In het complex worden evenementen gehouden variërend van 10 tot 4500 personen variërend van (bedrijfs)feesten tot beurzen en bedrijfsevents. In de loop der jaren is dit door hem administratief vormgegeven en uitgegroeid van 2 naar 14 met elkaar verweven entiteiten.

Naast zijn functie bij Grey Men is Simon werkzaam in de filmindustrie. Hij verzorgt al jaren de financiële administratie bij dé subsidieverstrekker voor de film, verzorgt de administratie bij een filmproducent en heeft in het verleden administraties verzorgd voor een film na-montage bedrijf en een filmdistributeur. Hierdoor heeft Simon ervaring met alle financiële facetten van de filmindustrie.

E: simon.dehaan@greymen.nl