back

Ruth de Vries

Financieel Administrateur

Sinds 2023 werkt Ruth als administrateur op de financiële praktijk bij Grey Men. Ze verzorgt de financiële administraties van verschillende muzikanten, agencies, acteurs en cliënten uit de televisiewereld. Daarnaast ondersteunt ze de debiteurenadministratie van Grey Men.

Ze startte haar werkende leven op het hoofdkantoor van een grote bank, waar zij diverse functies heeft gehad. Zo heeft zij enkele jaren als Personal Banking adviseur cliënten bijgestaan met hun bankzaken en was zij de laatste jaren van haar loopbaan bij de bank verantwoordelijk voor de cijfers van de afdeling Facilty Management. Na 33 jaar(!) maakte ze de overstap naar een online nieuwsmedium. Daar was ze verantwoordelijk voor de financiële administratie en de administratie rond de advertentieverkoop.

In haar vrije tijd werkt Ruth sinds 2009 als tourmanager en uitvoerend co-producent voor verschillende theaterproducties in de genres muziek en toneel. Daarnaast beheert ze de facebookpagina’s van een populair Nederlands duo dat net terug van weg geweest is. Het theater noemt ze haar stamkroeg. Daar is ze zo vaak mogelijk te vinden, waarbij haar voorkeur uitgaat naar kleinkunst, toneel en cabaret.

De combinatie financiën/theaterwereld maakt dat Ruth volkomen gelukkig is met wat zij doet bij Grey Men. Hiermee heeft ze haar doel bereikt dat ze zich, toen ze 18 was, gesteld heeft: achter de schermen in de culturele sector werken.

E: ruth.devries@greymen.nl