back

Rob Bouhuis

Cliëntmanager Financiële Praktijk

Rob is financial controller en business consultant op de financiële praktijk van Grey Men. Hij houdt zich met name bezig met het opstellen van jaarrekeningen, het begeleiden en aansturen van administrateurs en het verzorgen van management rapportages voor cliënten uit de dance-industry.

Als ondernemer heeft Rob Bouhuis het klappen van de zweep binnen de entertainmentindustrie goed leren kennen. Na een aantal jaar voor het Amsterdamse Outland Records te hebben gewerkt startte hij met een compagnon in 1998 platenmaatschappij United Recordings.

United Recordings begon als dance label en in die hoedanigheid werkte Rob met artiesten als Armin van Buuren, Laidback Luke, Menno de Jong, Chocolate Puma en DJ Roog. In de loop der tijd verbreedde United Recordings haar horizon naar lounge, pop, jazz en soul, hetgeen leidde tot releases met o.a. Supperclub, Rose, Floris, Bardo State en Wicked Jazz Sounds.

Binnen United Recordings was Rob verantwoordelijk voor de zakelijke kant van de onderneming. Hij hield zich voornamelijk bezig met onderhandelingen, contracten, royalties, financiën en administratieve zaken. Deze ervaring gecombineerd met zijn commerciële achtergrond (o.a. gevormd door zijn studie HEAO Commerciële Economie) maken van Rob een allround business professional voor de creatieve sector. Uiteraard met een bijzondere focus op de (Nederlandse) muziekindustrie, waarbij hij voor Grey Men graag als klankbord voor corporate ondernemers en artiesten fungeert.

E: rob.bouhuis@greymen.nl