to Grey Men Portal
back

Justin de Feijter

Junior Business manager

 

In 2021 is Justin gestart bij Grey Men met een traineeship op de afdeling Business Management (GMBM). In eerste instantie combineerde hij dit met zijn studie Commerciële Economie & Ondernemerschap. Echter, Justin ontdekte al snel dat hij zich volledig op zijn plek voelde bij Grey Men en graag zijn toewijding wilde richten op de werkzaamheden van business management voor artiesten en andere ondernemers binnen de creatieve- en entertainmentsector.

Op dit moment vervult hij de functie van business manager en houdt hij zich voornamelijk bezig met alle aspecten waar ondernemers dagelijks mee te maken krijgen op zakelijk, financieel en fiscaal gebied. Dit varieert van betalings- en debiteurenbeheer tot het opstellen van cashflowprognoses en financieel-zakelijke advisering.

Tijdens zijn studie heeft Justin gewerkt bij Spinnin’ Records, waardoor hij in de Amsterdamse entertainmentindustrie terechtkwam. In deze periode heeft hij veel vrienden gemaakt die actief zijn binnen de industrie, wat zijn interesse in artiestencarrières en evenementenorganisaties aanzienlijk heeft vergroot. Hij heeft met name affiniteit ontwikkeld met de house-industrie, die momenteel een opmerkelijke ontwikkeling doormaakt met nieuwe uitdagingen op zowel creatief als financieel-zakelijk gebied. Justin werkt graag samen met cliënten aan deze financieel-zakelijke uitdagingen en vraagstukken.

E: justin.defeijter@greymen.nl