back

Djinny van den Dijssel

Accountmanager financiële praktijk

Na een reis van bijna 1,5 jaar is Djinny in 2018 bij Grey Men in dienst gekomen als accountmanager op de financiële praktijk.

Voor de wereldreis werkte zij als manager bij een grote Nederlandse organisatie van dance-evenementen. In die functie was zij verantwoordelijk voor de algehele productie van de evenementen, vergunningen, verzekeringen & juridische zaken, artisthandeling, internationale projecten, budgettering van de evenementen en het financieel overzicht van het gehele bedrijf. Naast het organiseren van evenementen heeft zij er door de jaren heen ook een groot aantal bezocht waardoor ze inmiddels een enorme schat aan (dance)evenementervaring heeft.

Tijdens haar Bachelor studie heeft Djinny veel bijbanen gehad in de entertainment industrie, zo vloog zij mee met de Europe Tour van de Amerikaanse Monster Jam productie, werkte bij evenementen als Vrienden van Amstel Live, maar ook voor verschillende sportevenementen via House of Sports. Momenteel volgt Djinny naast haar werkzaamheden bij Grey Men een financiële beroepsvervolgopleiding.

E: djinny.vandendijssel@greymen.nl