back

Delfi van der Linden van Sprankhuizen

Junior Business Manager

Delfi is sinds 2023 Business Manager bij Grey Men Business Management (GMBM). Zijn verantwoordelijkheden omvatten het beheer van betalingsverkeer, liquiditeitsbegrotingen, crediteuren- en debiteurenbeheer, en het adresseren van diverse financiële vraagstukken waar cliënten tegen aanlopen bij het ondernemen.

Na het succesvol afronden van de Herman Brood Academie heeft Delfi zijn sporen verdiend in de entertainmentindustrie bij een grote Nederlands platenmaatschappij en een artiesten managementbureau. Zijn affiniteit met muziek en cultuur ging hand in hand met de observatie dat er weinig expertise is in het ondersteunen van artiesten op zakelijk vlak, wat een cruciaal, maar vaak over het hoofd gezien onderdeel is van het kunstenaarsbestaan.

Delfi is geïnteresseerd in alternative r&b en hip-hop tot de elektronische scene. Bij Grey Men breng hij zijn ervaring samen met oog voor financiële efficiëntie, om cliënten te helpen bij het navigeren door de zakelijke aspecten van de creatieve wereld.

E: delfi.vanderlinden@greymen.nl