Bartolo Westerveld

Financial administrator

Bartolo werkt sinds begin 2019 bij Grey Men als administrateur. Zijn werkervaring heeft hij opgedaan bij literaire-boekenuitgeverijen (De Bezige Bij, Van Gennep, Wereldbibliotheek) en bij de Bond van Nederlandse Architecten.

Januari en februari zijn voor hem de drukste maanden, naast zijn administratieve werk verzorgt hij de royaltyadministratie voor de uitgeverijen Nieuwezijds en Snor. Als liefhebber van puzzels en spreadsheets kan hij dan helemaal los.

De opgedane ervaring met royalty’s komt goed van pas, omdat veel artiesten bij Grey Men hun administratieve thuis hebben gevonden.

Bas Smelt

Accountmanager financiële praktijk

Na het afronden van een bachelor studie economie & bedrijfskunde en een master Corporate Finance beide aan de Universiteit van Amsterdam, is Bas in November 2020 aan de slag gegaan bij Grey Men als junior medewerker op de financiële praktijk. Gedurende beide studies heeft hij de benodigde kennis opgedaan met betrekking tot het opstellen van jaarrekeningen en het bewerkstelligen van fusies & overnames.

De cijfermatige en analytische kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn studieperiode wilde hij toepassen op een vakgebied waar zijn passie ook ligt, namelijk sport en muziek, in het bijzonder hiphop. Met deze berg aan kennis en voorliefde voor de branche waarin Grey Men opereert wil hij doorgroeien tot allround financieel specialist en zo Grey Men haar cliënten correct te adviseren.

E: bas.smelt@greymen.nl

Bas Stork

Directeur / Senior tax manager

Tijdens zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam was de aandacht van Bas al voornamelijk gericht op het slaan van een brug tussen de academische kennis die werd opgedaan aan de universiteit, en de praktijk van de entertainment- en mediasector. In die tijd organiseerde Bas een aantal dance-evenementen en boekte DJ’s, danseressen en MC’s in hobbyproject ‘BEATOPMAAT’ (met compagnon MC P-Pholl). Na de studie fiscaal recht te hebben afgerond met een onderzoek naar de fiscale positie van artiesten en topsporters, was de stap naar de TCE / Entertainment & Media Group van Ernst & Young Belastingadviseurs een logische.

Bij Ernst & Young heeft Bas zich met name gefocust op de nationale entertainment- en mediasector, met een specialisme in dance. Bas was als initiator en oprichter betrokken bij het opzetten van de Belangenvereniging Dance (BVD) en heeft diverse presentaties en publicaties verzorgd voor DJ’s, producers en promotors, om de sector te informeren over de fiscale / zakelijke kant van de dance-industrie. Ook heeft Bas de nodige ervaring opgedaan in filmfinanciering (film-CV’s), (portret)rechtenexploitatie en (fiscale) artiestenbegeleiding.

Bas is in oktober 2005 als tax manager vertrokken bij Ernst & Young om vervolgens ‘Grey Men entertainment en media’ op te richten. Bas heeft bij Grey Men de dagelijkse leiding, coördineert de verschillende werkzaamheden / projecten en houdt zich inhoudelijk met name bezig met fiscaal advies.

E: bas.stork@greymen.nl
T: 06 551 774 95

Charlotte Kruls

Human Resource Medewerker

In februari 2020 is Charlotte in dienst gekomen bij Grey Men als HR medewerker.

In 2005 heeft Charlotte haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Vervolgens is ze ruim 10 jaar werkzaam geweest in recruitment en HR. In de zomer van 2018 heeft ze het roer omgegooid en besloten om haar sport-hart te volgen en heeft ze daarvoor ook diverse opleidingen gevolgd. Haar functie bij Grey Men combineert ze met haar werk als Personal & Small Group Trainer.

Haar liefde voor elektronische muziek, sport en (dance)events gecombineerd met haar juridische achtergrond en HR werkervaring sluiten mooi aan bij Grey Men.

Claudia Jansen

Financial administrator

Claudia ondersteunt fulltime de accountmanagers van de financiële praktijk en haalt met name plezier uit de diversiteit van de entertainment cliënten (zowel artiesten als corporate partijen) waarvoor zij de financiële basisadministratie verzorgt. Ook speelt Claudia voor diverse artiesten een rol bij het financial- en businessmanagement (facturatie, betalingsverkeer, etc.).

Claudia is een entertainment allrounder. Bovendien houdt zij nauwgezet alle nieuwsontwikkelingen rond de cliënten bij, waardoor zij een belangrijke positie inneemt bij de interne informatievoorziening van het bedrijf.

Na jarenlang administratieve ervaring te hebben opgedaan bij andere corporates is Claudia sinds maart 2009 actief administrateur bij Grey Men.

Dieuwertje van Deursen

Office manager / Business management

In 2019 is Dieuwertje in dienst gekomen bij Grey Men als office manager en ondersteunt zij daarnaast de Business Management praktijk.

In 2016 is zij afgestuurd aan de Bachelor opleiding Media & Entertainment Management. Zij heeft na haar studie gewerkt bij een grote Nederlandse organisatie van dance-evenementen als junior producer.  In die functie heeft zij geholpen bij de productie van de evenementen, vergunningen, verzekeringen & juridische zaken, internationale projecten, personeelszaken, budgettering van de evenementen. Vervolgens heeft zij de stap gemaakt naar event manager bij een goed doel. Zij is daar verantwoordelijk geweest voor het algehele opzetten en uitvoeren van evenementen, ten bate van sportstimulering onder mensen met een beperking.

Binnen Grey Men heeft Dieuwertje zich verder ontwikkelt tot junior account- en businessmanager op de financiële praktijk.

E: dieuwertje.vandeursen@greymen.nl

Djinny van den Dijssel

Accountmanager financiële praktijk

Na een reis van bijna 1,5 jaar is Djinny in 2018 bij Grey Men in dienst gekomen als accountmanager op de financiële praktijk.

Voor de wereldreis werkte zij als manager bij een grote Nederlandse organisatie van dance-evenementen. In die functie was zij verantwoordelijk voor de algehele productie van de evenementen, vergunningen, verzekeringen & juridische zaken, artisthandeling, internationale projecten, budgettering van de evenementen en het financieel overzicht van het gehele bedrijf. Naast het organiseren van evenementen heeft zij er door de jaren heen ook een groot aantal bezocht waardoor ze inmiddels een enorme schat aan (dance)evenementervaring heeft.

Tijdens haar Bachelor studie heeft Djinny veel bijbanen gehad in de entertainment industrie, zo vloog zij mee met de Europe Tour van de Amerikaanse Monster Jam productie, werkte bij evenementen als Vrienden van Amstel Live, maar ook voor verschillende sportevenementen via House of Sports. Momenteel volgt Djinny naast haar werkzaamheden bij Grey Men een financiële beroepsvervolgopleiding.

E: djinny.vandendijssel@greymen.nl

Eva Meuwissen

Junior accountmanager financiële praktijk

In het voorjaar van 2021 is Eva bij Grey Men begonnen als junior accountmanager. Ze houdt zich in deze functie voornamelijk bezig met de financiële praktijk voor eenmanszaken en White Label. Hier leert ze veel over het voeren van financiële administraties voor de creatieve sector om uiteindelijk zelfstandig administraties te voeren en financieel accountmanager te worden.

Eva heeft een uitgebreide achtergrond in de cultuursector. Ze heeft sinds 2014 vier jaar Algemene Cultuurwetenschappen gestudeerd, gevolgd door een tweejarige opleiding tot eventmanager. Als vrijwilliger en ZZP’er heeft ze daarnaast jaren gewerkt op veel evenementen en in de horeca. De meeste rollen binnen de evenementen heeft Eva wel eens vervuld, van podiumbouwer tot productieassistent bij een theatertour en van horecacoördinator tot productieleider van diverse festivals. Het lag dan ook voor de hand om aan de slag te gaan in de cultuursector, maar daar werd door corona verandering in gebracht.

Daarentegen was er al vroeg een connectie met de financiële kant doordat Eva al sinds 2015 penningmeester is bij diverse culturele stichtingen en zij als ZZP’er haar eigen boekhouding voert. Hierdoor bleek de match met Grey Men een logische stap. Ze vervult nu een functie waarin zij wederom betrokken kan zijn met de culturele sector en ditmaal vanuit een financiële rol. Dit vindt Eva dan ook het mooiste aan dit werk, dat ze hiermee toch allerlei soorten creatieve partijen kan ondersteunen.

E: eva.meuwissen@greymen.nl

Henk Strengers

Senior tax manager

Van board room tot backstage voelt Henk (1975) zich in zijn element. Henk startte in 2000 als fiscalist bij Ernst & Young Amsterdam. Bij de TCE / Technology Entertainment & Media Group was hij werkzaam als fiscaal adviseur voor onder meer nationaal en internationaal opererende event promotors, filmproducenten en -distributeurs, commerciële omroeporganisaties en artiesten. Bij de M&A and Tax Structuring Group van Ernst & Young adviseerde hij vervolgens van 2004 tot 2007 een groot aantal Fortune 500 ondernemingen op het gebied van tax planning, fusies, overnames en internationale structureringen.

Na zijn vertrek bij Ernst & Young in 2007 was hij onder meer werkzaam als bestuurder bij een beursgenoteerde onderneming en een non-profit organisatie, en als zelfstandig fiscalist. Per december 2015 heeft hij zich officieel verbonden aan Grey Men in Amsterdam.

Henk adviseert thans een breed scala aan corporate en private clients waaronder directeuren-grootaandeelhouders, multinationals, professionele sporters/artiesten en fotomodellen over nationale en internationale belastingaangelegenheden.

Henk heeft in het bijzonder veel ervaring met:

  • day-to-day fiscale advisering voor ondernemers, artiesten/sporters, DGA’s en middelgrote (multinationale) ondernemingen
  • internationale tax planning voor ondernemingen en artiesten/sporters
  • reorganisaties, fusies, overnames en splitsingen
  • structureren van internationale activiteiten
  • startups

Henk heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en volgde daarna een postdoctorale opleiding internationaal belastingrecht aan de Universiteit Utrecht.

E: henk.strengers@greymen.nl

Jan-Hein Dunselman

Hoofd financiële praktijk

Jan-Hein geeft leiding aan de financieel-administratieve praktijk (financieel management, financiële administratie en jaarrekeningen) van Grey Men.

Door de goede ervaringen in de entertainment- en mediasector is Jan-Hein zich meer en meer gaan toeleggen op deze industrie, hetgeen in november 2005 leidt tot een overgang naar Grey Men. Binnen Grey Men is Jan-Hein uitgegroeid tot een branche-specialist.

In 2002 heeft Jan-Hein in Amsterdam zijn Bachelor-studie accountancy afgerond. Vervolgens werd Jan-Hein actief als assistent controller bij Uitzendbureau De Werkstudent waar hij tevens een eigen praktijk opbouwt als administrateur voor talent in de film-, televisie- en theaterwereld. In 2006 rondt Jan-Hein zijn ‘master-opleiding’ bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam af, een waardevolle kennisverbreding die het professionele karakter van Grey Men versterkt.

E: janhein.dunselman@greymen.nl
T: 06 462 912 66