Aai Saur

Office manager

Aai voelt zich sinds 2020 helemaal thuis tussen alle ‘creatieven’ en ‘corporates’ bij Grey Men. En dat is geheel in lijn met haar indrukwekkende loopbaan binnen de Amsterdamse Hospitality. Het begon allemaal in de jaren ‘80 in de Korte Golf, destijds een smeltkroes van jong talent (Brood, Trijntje, Candy) met om de hoek de Richter en Roxy. Daarna op Curaçao als shift leader bij Mambo Beach en later al cocktail shakend bij Vakzuid. Facility Management leerde ze bij Amsterdam City Apartments.

Aai is de verbindende factor binnen Grey Men. Ze verzorgt met veel liefde onovertroffen lunches en borrels, het pand, de tuin, de post en kantoorhond Mosi.

E: aai.saur@greymen.nl

Bas Smelt

Business / M&A consultant

Na het afronden van de bachelor Economie & Bedrijfskunde en een master Corporate Finance aan de Universiteit van Amsterdam, is Bas in 2020 als M&A consultant bij Grey Men aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij de benodigde praktijkervaring opgedaan met het begeleiden van diverse fusie- en overname trajecten. Ook houdt Bas zich bezig met complexe financiële en juridische vraagstukken binnen onze financiële en fiscale adviespraktijk.

Het geeft Bas veel voldoening dat hij zijn analytische en cijfermatige kennis nu kan toepassen binnen het vakgebied waar zijn passie ook ligt, namelijk sport en muziek, waarvan in het bijzonder hiphop.

E: bas.smelt@greymen.nl

Bas Stork

Directeur / Senior tax manager

Tijdens zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam was de aandacht van Bas al voornamelijk gericht op het slaan van een brug tussen de academische kennis die werd opgedaan aan de universiteit, en de praktijk van de entertainment- en mediasector. In die tijd organiseerde Bas een aantal dance-evenementen en boekte DJ’s, danseressen en MC’s in hobbyproject ‘BEATOPMAAT’ (met compagnon MC P-Pholl). Na de studie fiscaal recht te hebben afgerond met een onderzoek naar de fiscale positie van artiesten en topsporters, was de stap naar de TCE / Entertainment & Media Group van Ernst & Young Belastingadviseurs een logische.

Bij Ernst & Young heeft Bas zich met name gefocust op de nationale entertainment- en mediasector, met een specialisme in dance. Bas was als initiator en oprichter betrokken bij het opzetten van de Belangenvereniging Dance (BVD) en heeft diverse presentaties en publicaties verzorgd voor DJ’s, producers en promotors, om de sector te informeren over de fiscale / zakelijke kant van de dance-industrie. Ook heeft Bas de nodige ervaring opgedaan in filmfinanciering (film-CV’s), (portret)rechtenexploitatie en (fiscale) artiestenbegeleiding.

Bas is in oktober 2005 als tax manager vertrokken bij Ernst & Young om vervolgens ‘Grey Men entertainment en media’ op te richten. Bas heeft bij Grey Men de dagelijkse leiding, coördineert de verschillende werkzaamheden / projecten en houdt zich inhoudelijk met name bezig met fiscaal advies.

E: bas.stork@greymen.nl
T: 06 551 774 95

Charlotte Corstanje

HR Adviseur

Charlotte is sinds 2022 onze HR-adviseur. Maar liever noemt ze zichzelf HIM-adviseur: human interest management adviseur. Ze heeft het niet zo op mensen als ‘resources’. We couldn’t agree more!

Door haar achtergrond in mode en antropologie is ze geïnteresseerd in mensen en waarom mensen de dingen doen die ze doen, of waarom mensen de kleding dragen die ze dragen. Ze heeft met veel makers samengewerkt en is altijd werkzaam geweest bij bedrijven in de creatieve industrie.

Cultuur is het allerbelangrijkste binnen een organisatie als Grey Men, omdat het al het andere bouwt wat we doen. Als HIM-adviseur houdt ze zich daarom bezig met alles dat te maken heeft met de Grey Men cultuur: het werven en aannemen van nieuwe mensen, het bewaken van talentontwikkeling en de persoonlijke groei van onze mensen, en ze zorgt vooral ook voor de administratieve ruggengraat van dit alles.

E: charlotte.corstanje@greymen.nl

 

Claudia Jansen

Financieel Administrateur

Claudia ondersteunt als administrateur sinds 2009 het team van clientmanagers op de financiële praktijk. Ze verzorgt de financiële administratie voor onze entertainment cliënten (zowel artiesten als corporate partijen). Met veel interesse houdt zij nauwgezet alle nieuwsontwikkelingen rond de cliënten in de gaten, waardoor zij een belangrijke positie inneemt bij de interne informatievoorziening van het bedrijf.

Delfi van der Linden van Sprankhuizen

Junior Business Manager

Delfi is sinds 2023 Business Manager bij Grey Men Business Management (GMBM). Zijn verantwoordelijkheden omvatten het beheer van betalingsverkeer, liquiditeitsbegrotingen, crediteuren- en debiteurenbeheer, en het adresseren van diverse financiële vraagstukken waar cliënten tegen aanlopen bij het ondernemen.

Na het succesvol afronden van de Herman Brood Academie heeft Delfi zijn sporen verdiend in de entertainmentindustrie bij een grote Nederlands platenmaatschappij en een artiesten managementbureau. Zijn affiniteit met muziek en cultuur ging hand in hand met de observatie dat er weinig expertise is in het ondersteunen van artiesten op zakelijk vlak, wat een cruciaal, maar vaak over het hoofd gezien onderdeel is van het kunstenaarsbestaan.

Delfi is geïnteresseerd in alternative r&b en hip-hop tot de elektronische scene. Bij Grey Men breng hij zijn ervaring samen met oog voor financiële efficiëntie, om cliënten te helpen bij het navigeren door de zakelijke aspecten van de creatieve wereld.

E: delfi.vanderlinden@greymen.nl

Djinny van den Dijssel

Cliëntmanager Financiële Praktijk

Djinny werkt sinds 2018 als cliëntmanager op de financiële praktijk.

Als senior medewerker aan de financiële praktijk houdt Djinny zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en managementrapportages. Daarnaast beheert ze de interne planningen en stuurt ze het team van cliëntmanagers aan.

Djinny heeft in eerdere banen ervaring opgedaan als manager in de evenementenbranche. Naast het produceren van evenementen heeft zij er door de jaren heen (en nog steeds) een groot aantal bezocht, waardoor ze een enorme schat aan (dance)evenementervaring heeft.

E: djinny.vandendijssel@greymen.nl

Eva Meuwissen

White Label & Cliëntmanager Financiële Praktijk

Na haar start in 2021 is Eva vrij snel doorgegroeid tot frontvrouw van de White Label praktijk en is ze cliëntmanager van eenmanszaken en B.V.’s. Ze begeleidt met veel zorg en aandacht verschillende artiesten, kunstenaars, producers en designers.

Eva heeft een achtergrond in de cultuursector. Ze studeerde Algemene Cultuurwetenschappen en volgde een opleiding tot eventmanager. Daarnaast werkte ze jarenlang op allerlei evenementen van podiumbouwer tot productieleider en horeca coördinator. Ook is Eva als penningmeester betrokken bij diverse culturele stichtingen. Deze ervaringen sluiten perfect aan bij haar werkzaamheden voor Grey Men.

E: eva.meuwissen@greymen.nl

Ezra Davidson

Senior Cliëntmanager Financiële Praktijk

Na het afronden van zijn studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam ging Ezra in 2007 aan de slag bij Grey Men en doet dat sindsdien (nog steeds!) met veel plezier. Ezra is een zeer gewaardeerde collega die al heel wat jaren meedraait op de financiële praktijk.

Als senior cliëntmanager houdt hij zich voornamelijk bezig met de financiële controle bij ondernemingen als ook het samenstellen van jaarrekeningen en managementrapportages. Ezra werkt met name voor de evenementensector en stichtingen. Een persoonlijke aanpak staat voor hem centraal. Iets wat we hoog in het vaandel hebben en ook willen houden.

E: ezra.davidson@greymen.nl

Feline Koelemij

Junior Cliëntmanager Interim Praktijk

Feline is sinds februari 2023 werkzaam bij Grey Men als junior interim medewerker. Voorafgaand aan deze functie heeft zij International Business & Management en Cultural Economics & Entrepreneurship gestudeerd in Rotterdam. Haar focus tijdens de tweede studie lag voornamelijk op de kijk van een ondernemer in de creatieve en culturele sector, waarbij creatieve en economische aspecten samenkomen. Na haar studies heeft ze ervaring opgedaan bij een start-up, waar ze veel heeft geleerd over ondernemerschap. Tijdens deze periode miste ze echter de culturele sector, iets wat ze eerder had ervaren tijdens haar stage bij het Nationale Opera & Ballet. Dit gemis heeft haar aangezet tot verder zoeken, en zo is ze bij Grey Men terechtgekomen.

Voor Feline vormt Grey Men de perfecte combinatie, die zich uit in het maken van een financiële vertaalslag voor de entertainmentindustrie. Momenteel bevindt ze zich in de startfase en is ze bezig de systemen onder de knie te krijgen. Ze kijkt met veel nieuwsgierigheid uit naar de klanten waarmee ze mag samenwerken en welke deelsectoren haar het meest zullen aanspreken.

E: feline.koelemij@greymen.nl