back

Sophie Korsmit

Business manager

Na het afronden van haar studie International Event, Music & Entertainment Studies in 2017, is Sophie begin 2018 aan de slag gegaan bij Grey Men als junior medewerker op de financiële praktijk. Binnen deze praktijk is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie en het financieel management van artiesten. Vanaf medio 2018 is zij samen met Sebas verantwoordelijk geworden voor de Grey Men Business Management praktijk en adviseert zij als business manager een select aantal cliënten op het gebied van finance, liquiditeit en business opportunities.

Ondanks haar jonge leeftijd heeft Sophie zowel in theorie als in de praktijk al veel kennis en ervaring opgedaan in de entertainmentbranche. Dit komt enerzijds doordat zij tijdens haar studie is opgeleid door professionals werkzaam in de branche en anderzijds door de praktijkervaring die zij heeft opgedaan tijdens o.a. stages en bijbaantjes. Vol passie heeft Sophie in het werkveld ervaring opgedaan in Event Management, Project Management en Financieel Management van evenementen, maar ook productioneel werk tijdens events maakt hier een groot deel van uit.

Tijdens deze periode kwam zij erachter dat haar interesse in de financiële aspecten van de entertainmentindustrie steeds begon te groeien. Zo is Sophie dan ook begonnen bij Grey Men; met een interesse in cijfers en passie voor de entertainmentbranche.

E: sophie.korsmit@greymen.nl