back

Charley Fagel

Junior account manager

Sinds de zomer van 2017 werkt Charley bij de White Label tak. Daarnaast is zij zowel werkzaam op de fiscaal advies- als financiële praktijk. Bovendien speelt zij eveneens een ondersteunende rol in de samenwerking tussen Bespoke en Grey Men.

Tijdens haar rechtenstudie heeft ze ervaring opgedaan met modellenwerk en heeft daarnaast ook veel gewerkt als hostess, promotor en entertainer op diverse evenementen en festivals. In deze periode is ook haar liefde voor elektronische muziek gegroeid. Gedurende haar master liep ze stage op de algemene fiscale advies praktijk van een middelgroot fiscaal advieskantoor. Ze zocht daarna toch meer naar een combinatie van haar creatieve achtergrond en fiscaal- juridische scholing en heeft dit bij Grey Men gevonden.

Als voormalig danseres heeft Charley naast haar middelbare school de vooropleiding en daarna haar propedeuse behaald aan de dansacademie Lucia Marthas. Dansen, zingen en acteren stonden lange tijd op nummer 1. Ze besloot op een gegeven moment de studie Rechtsgeleerdheid met als minor Fiscaal Recht op te pakken aan de Universiteit van Amsterdam. Waarna ze vervolgens de master Internationaal en Europees belastingrecht aan de UvA heeft afgerond.